10 soorten kanker door overgewicht

10 soorten kanker door overgewicht

“Het is nu wetenschappelijk bewezen dat overgewicht de kans op maar liefst 10 verschillende vormen van kanker vergroot. Vandaag publiceert het Wereld Kanker Onderzoek Fonds een nieuw rapport dat de rol van overgewicht bij het krijgen van kanker bevestigt. Het is nu duidelijker dan ooit tevoren dat overgewicht aanpakken één van de belangrijkste maatregelen is voor de preventie van kanker.”

10 soorten kanker door overgewicht

 

Dit verhaal las ik vandaag en ondanks dat ik er zelf al van overtuigd was is het toch schrikken als het zo bewezen ziet. Voor het hele artikel KLIK HIER. Gisteren heb zelf nog een artikel met jullie gedeeld over het nut van gezonde voeding niet weten dat op het zelfde moment dit zou verschijnen. Ik zou zeker iets dringender geweest zijn in mij stijl van schrijven. De risico zijn namelijk niet misselijk!

Gelukkig heb ik nu nog de kans om diegene van jullie met overgewicht te overtuigen van het nut van gewichtsbeheersing. Voor mij is het duidelijk gewichtsbeheersing is niet een zwaar dieet of een wondermiddel die de calorie opname remt. Nee, gewichtsbeheersing is een levensstijl verandering!

Nu hoor ik direct al de commentaren, “Makkelijker gezegd dan gedaan”, “Jij hebt makkelijk praten”, “Hallo, ik heb alles geprobeerd maar het lukt me niet” en “Vertel mij maar eens hoe ik dat doen moet” en jullie hebben gelijk het is niet iets wat van de één op de andere dag werkt. Daar is tijd voor nodig.

Daarom wil ik, voor diegenen die na het lezen van het boven vermelde artikel echt willen veranderen, tijd vrijmaken om samen te werken aan een gezonder gewicht. Tijd die ik je schenk, daar hoef je dus niets voor te betalen. Wel zul je een aantal hulpmiddelen nodig hebben en die kan helaas niet voor mijn rekening nemen. Wel wil ik zorgen dat je daar zo min mogelijk voor hoeft te betalen.

Waarom zou ik dat voor jou doen? Ik ben therapeut geworden uit passie en heb daar een goed betalende baan voor op gezegd. Mijn inkomen komt nu uit het geven van voorlichting en het opleiden van mensen, daar naast heb ik mijn praktijk waar ik mensen mensen help die al ziek zijn. Mijn passie licht echter bij preventie, vandaar dit aanbod.

Ik wil alvast 2 voorbeelden geven van wat je kunt verwachten:

  1. Afvallen zonder zweteneen online Leefstijl programma. Dagelijks krijg je een mail met een link naar het cursusgedeelte van die dag. Je bent ongeveer 15 minuten per dag met de cursus bezig, 60 dagen achter elkaar. Hierop kan ik je een forse korting geven die groter is dan de korting die Dolf Flinker je geeft.
  2. Transform30

Dit programma is ontworpen om een gezonder leven te starten! Het werkt door het verminderen toxische materialen, geraffineerde suiker, cafeïne, alcohol, alsook chemische producten en deze te vervangen door energie gevend plantaardig voedsel vol fytonutriënten en antioxidanten. Hierbij kan ik ook zorgen voor hoge kortingen tot zelfs 100%.

Wil je meer weten over het systeem of over hoe je kunt mee doen met deze kortingen vul dan onderstaand formulier in:


 

 

 


 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://rotation.eu/nl/blog/10-soorten-kanker-door-overgewicht/

WinEen Quantum Response Kleur- en Geluids-behandeling (Color Tuning)

Ter Waarde van € 39.95

Je Ontvangt Sowieso 100% Gratis

"Het 7 Stappen Gezondheids-rapport"

 

en je krijg iedere maand gratis extra informatie over voeding en gezondheid.

Trekking op de 25e van de maand.
Iedereen krijgt persoonlijk bericht.

Let op je mailbox even na de 25e van de maand.

Luteïne en zeaxanthine

Wil je dagelijks meer groente en fruit toevoegen aan je dieet?

Log KOSTENLOOS in en zie direct hoe je dit kunt doen.

Je LOG IN is geslaagd.
Je wordt nu doorgestuurd.
Een moment geduld a.u.b.